Strikt voorkomen van de verkeersveiligheidsongevallen in Chengdu Shuangliu-district om de live-trainingssessies van de industrie te verrichten

27/04/2022 0 Comments

Strikt voorkomen van de verkeersveiligheidsongevallen in Chengdu Shuangliu-district om de live-trainingssessies van de industrie te verrichten

Veiligheidskennis Live trainingssessie. Chengdu Shuangliu District Emergency Administration voor de kaart van het People’s Network De noodadministratie organiseerde een waarschuwing Live Training Meeting for Road Transportation and Construction Safety Production Accidents. De District Emergency Bureau nodigde uitgenodigd Sichuan Provincial Emergency Management Expert Li Zhiqiong, met behulp van het Internet Live-uitzendformulier om de veiligheidsopleiding in SHUANGLIU-district te trainen.

Tijdens de live uitzendcast nam de leraar Li de veiligheidsproductie van relevante wet- en regelgeving als het instappunt, en de typische gevallen van bouwongevallen en verkeersveiligheidsongevallen werden geanalyseerd om het bewustzijn van Enterprise Safety Management te verbeteren. Veiligheidsbeheer Managementmethoden om veiligheidsongevallen te voorkomen en te verminderen.

"Luisteren naar deze live training, we hebben een verder begrip van de productie van ondernemingen, maar hebben ook een meer duidelijke richting voor de productie van de winterveiligheid.

"Na het einde van de live-uitzending, zei de vertegenwoordiger van Chengdu Huayang Construction Co, Ltd. naar het personeel, het is gemeld dat sinds de winter de SHUANGSHI District Emergency Administration heeft geleid tot de Internet Live-uitzending, zal de veiligheidsproductie verzenden , noodbeheer en andere inhoud tot het einde van de onderneming, laat het personeel, veiligheidsbeheer en andere mensen ondernemingen en andere mensen.

Tegelijkertijd verborgen in belangrijke voertuigen, belangrijke hoogrisicochten, ondernemingen, grafiek-bij-auto en stakingen, gecombineerd met het transportkarakteristieken van Winter Road, optimaliseren, het implementeren van personeel, versterking van het management van de wegorder, innovatie wegverkeersmissie.

De trainingsconferentie neemt een lijn van live-uitzending, die 303 bedekt in de wijk Shuangliu, in totaal 977 mensen, veiligheidsmanagementpersoneel, veiligheidsfunctionarissen, chauffeurs, enz. Persoon.

(Yang Shenglong) (Editor: Luo Wei, Gao Hongxia) Delen Laat meer mensen klantdownloads zien.