Wuzhou: Beijing Youth Broadcasting zou dit voor de kinderen moeten doen

29/04/2022 0 Comments

Wuzhou: Beijing Youth Broadcasting zou dit voor de kinderen moeten doen

Originele titel: Wuzhou: Beijing Jeugduitzending om dit te doen, een mooie en mooie melodie wordt in het oor echoed en een bekend nummer maakt mensen zingen. Onlangs zijn veel uitzendlisteners in Beijing verrast geweest. Beijing over-Air Wave en Major Audio-platform zijn 18 uur ononderbroken naar voren gekomen om Chinese klassieke epidemische nummers te spelen – Beijing Youth Broadcast (), het is veel geworden van de Master Master van Beijing de nieuwe uitgeputte frequentiemodulatie van de auto.

  "De stad, de stalen jungle, de kleur rookt om een ??muziekruimte te verlaten, degenen die in het verleden zijn, nog steeds licht in het geheugen knipperen …" Wuzhou, de persoon die de leiding heeft over Beijing Youth Broadcast, zei dat hij wil kiezen Bijna 10.000 Het eerste Chinese populaire klassieke nummer cre?ert een pure muziekruimte voor het publiek van verschillende leeftijden. Wuzhou, onthulde ook een nieuw project dat hij dit jaar leidde: het uitkomen van een kindermuziekstadium drama IP met "innovatieve doorbraak, auteursrechtenwaarde, sociale impact".

Veel kinderen vinden het leuk om het muziekstadiumdrama van kinderen te zien. Dit soort artistieke vorm zorgt ervoor dat ze zich gelukkig voelen, en de kleine acteurs die deelnamen via spelen van muziekstadium, uitvoeringen, dansen en andere leermiddelen zijn uitgebreider en verbeterd.

Wuzhou, introduceerde dat Beijing Youth Broadcasting in de vorm van kinderen muziekstadium drama trainingskampen zal zijn, die ge?nteresseerd zijn in muziek- en fase-uitvoeringen, en een zekere basisstudent hebben om zich te concentreren op training en prestaties. Het trainingskamp zal ook professionele leraren en Star-docenten uitnodigen op het gebied van muziekuitvoeringen om ter plaatse lesgevende begeleiding uit te voeren en live-uitzending door de binnenlandse toonaangevende uitzending visualisatietechnologie en gerelateerde audio- en videoprogramma’s ", terwijl u de vraag van de kinderen voor de vraag bent Serie Muziek Stage Drama IP om te worden uitgebroed. "Als senior host en de muziekevaluator, Wuzhou, die in de familie van de muziekeducatie is geboren, en zijn ouders nationale deskundigen op het gebied van muziekonderwijs, en hijzelf afgestudeerd aan de Chinezen Muziekacademie Muziekonderwijs Samenstellingsheorie, van het werk van Peking Radio en tv-station, "China Song List", "China Song List", "Ik ben een lied gek", de gastheer, de gastheer en producent, maar ook "gelukkige jongens "" Happy Female "" Song Legend "" Dezelfde "" zanger "" Ik zing "" zuster "," zanger "," flowing song ", etc. Veel populaire muziektransport en wedstrijdprogramma’s Mensen en rechters hebben het voordeel van het accumuleren de bronnen van vele jaren.

  Wuzhou zei dat "Zero Pictures" ooit veel van 70 en 80 mooie muziekherinneringen was. Nu hoopt hij deze vertrouwen en professional te gebruiken, het is ook een zinvol iets om 90 en 00 te geven, en dan hatching hoge niveaus van muziekstadia van kinderen en gerelateerde kunstonderwijsvormen, om een ??nieuwe muziekfase te tonen voor hun volgende generatie. (Editor: Bao Congying, Gao Xing) Delen Laat meer mensen zien.